Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Statuen heter «Fearless girl» og ble satt opp av et investeringsselskap i forbindelse med kvinnedagen. Foto: Mark Lennihan/AP/NTB Scanpix
Statuen heter «Fearless girl» og ble satt opp av et investeringsselskap i forbindelse med kvinnedagen. Foto: Mark Lennihan/AP/NTB Scanpix les mer

Børs

Nytt teknofall på Wall Street

Bankaksjer stiger, mens teknologiaksjer falt i tidlig handel på Wall Street torsdag.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Dow Jones-indeksen faller 0,06 prosent til 21 442 poeng, mens Nasdaq er ned 0,91 prosent til 6188 poeng. S&P er ned 0,25 prosent til 2434 poeng.

Aksjekursene til de seks største amerikanske bankene steg etter at den amerikanske sentralbanken, Federal Reserve, klarerte dem etter runde nummer to av stresstesten som er blitt tatt over den siste måneden. Det gjør at bankene igjen kan øke utbytte og starte tilbakekjøp av aksjer.

Onsdag steg Wall Street kraftig ledet an av banker og teknologiaksjer. I dag fortsetter bankaksjene opp, mens teknologiaksjer som Apple, Google-eier Alphabet og Microsoft trekker ned. (Vilkår)

Nasdaq Federal Reserve Microsoft Apple Wall Street Børs
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.