Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

Microsoft vil trolig offentliggjøre en omorganisering denne uken som vil berøre tusenvis av ansatte. Foto: Swayne B. Hall/Ap photo/NTB scanpix
Microsoft vil trolig offentliggjøre en omorganisering denne uken som vil berøre tusenvis av ansatte. Foto: Swayne B. Hall/Ap photo/NTB scanpix les mer

Teknologi

Kilde: Microsoft planlegger å kvitte seg med «tusenvis» verden rundt

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Microsoft planlegger en storstilt sammenslåing og omorganisering av it-gigantens globale salgsorganisasjon. I den forbindelse kan tusenvis bli sagt opp, skriver TechCrunch.

Tiltakene vil ifølge en kilde med kjennskap til planene omfatte ansatte i enheten for bedriftskunder samt en eller flere virksomheter som er rettet mot små- og mellomstore selskaper.

Planene vil ifølge TechCrunch bli offentliggjort denne uken.

Microsoft ønsket ikke å kommentere opplysningene.

Lederskifter

Forrige uke skrev flere medier om betydelige jobbkutt i Microsoft relatert til selskapets storsatsing på sky-tjenester.

Ifølge Bloomberg vil overtalligheten bli en av mest omfattende i salgskorpset på årevis.

Omorganiseringen ser ut til å være et resultat av lederskifter i Microsoft det siste året, skriver TechCrunch. I fjor sommer tok direktørene Judson Althoff og Jean-Philippe Courtois over styringen av Microsofts salgs- og markedsføringsavdelinger etter den mangeårige daglige lederen (COO) Kevin Turner.(Vilkår)

Microsoft Teknologi
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.