Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Kid-sjef Kjersti Hobøl er fornøyd med omsetningsveksten i andre kvartal Foto: Fartein Rudjord
Kid-sjef Kjersti Hobøl er fornøyd med omsetningsveksten i andre kvartal Foto: Fartein Rudjord les mer

Handel

Kid øker omsetningen

Kid Interiør økte inntektene med nær fem prosent i andre kvartal og leverte et resultat før skatt på drøyt 10 millioner kroner. 

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Til tross for at påsken ga fire færre handledager enn ifjor økte Kid Interiør omsetningen med 4,9 prosent til 278 millioner kroner i andre kvartal. I første halvår var omsetningsveksten på 7,3 prosent. 

I løpet av kvartalet åpnet Kid Interiør tre nye butikker, og har nå 137 butikker på landsbasis. I mars inngikk Kid Interiør en avtale om å overta fem butikker fra konkurrenten Hansen & Dysvik som besluttet å avslutte sin virksomhet. 

Kid hadde i andre kvartal et resultat før skatt på 10,2 millioner kroner. Dette er en svekkelse i forhold til et resultat før skatt på 14,5 millioner kroner i samme periode ifjor. 

Kids nettsalg økte i andre kvartal med 46,7 prosent. Dette er en svakere veksttakt enn i samme kvartal ifjor, men nettsalget for det siste året øker fortsatt med over 51 prosent til 36,2 millioner kroner ved utgangen av andre kvartal. 

Investor Bjørn Rune Gjelsten eier nær halvparten av aksjene i Kid Interiør (Vilkår)

Kid Interiør as, resultat per 2. kvartal (i MNOK) 2017 2016 Endring
Omsetning 532,9 469,1 13,6%
Driftsresultat (ebit) 12,4 11 12,7%
Resultat før skatt 6,2 4,6 34,8%
Handel
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.