Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

– Vi ønsker å åpne flere spisesteder, også utenfor Oslo. Målet er at vi skal bli blant Norges ledende kebab-kjeder, sier kebab-gründer Tariq Aziz i Bislett Kebab House (BKH). Her sammen med Dragica (i midten) og Neha (til venstre) ved BKHs nye restaurant på Kalbakken i Oslo. Foto: Aleksander Nordahl
– Vi ønsker å åpne flere spisesteder, også utenfor Oslo. Målet er at vi skal bli blant Norges ledende kebab-kjeder, sier kebab-gründer Tariq Aziz i Bislett Kebab House (BKH). Her sammen med Dragica (i midten) og Neha (til venstre) ved BKHs nye restaurant på Kalbakken i Oslo. Foto: Aleksander Nordahl les mer

Kebab-gründere har eiendom for 300 mill.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger