Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Kristian Nesbak (t.v.) og Morten Lindeman er gründere av Infront som nå skal børsnoteres. Foto: GORM K GAARE
Kristian Nesbak (t.v.) og Morten Lindeman er gründere av Infront som nå skal børsnoteres. Foto: GORM K GAARE les mer

Finans

Skrinlegger oppkjøpsplan - går for børsnotering

Eierne i det norske fintech-selskapet Infront var i forhandlinger med oppkjøpsfond, men nå går det mot børsnotering i stedet.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Finansteknologiselskapet Infront søker om å bli notert på Oslo Børs, ifølge en børsmelding onsdag.

I tillegg til gründerne Kristian Nesbak og Morten Lindeman, er også Christen Sveaas' investeringsselskap Kistefos inne på eiersiden i forkant av børsnoteringen.

Selskapet har spesialisert seg på terminaler for aksjehandel. Infront har en nummer to-posisjon i det nordiske markedet bak Bloomberg med flere finansinstitusjoner på kundelisten.

Den opprinnelige planen om børsnotering ble utsatt da det det dukket opp oppkjøpsinteresse fra flere hold. Forhandlingene med et anerkjent europeisk oppkjøpsfond førte ikke frem, og nå skal det hentes kapital gjennom en børsnotering.

Plattformen har 20.000 brukere i 50 land. Planen er at børsnoteringen skal åpne nye vekstmuligheter og at selskapet skal ta en mer aktiv rolle i industrikonsolideringen i Europa.

Gründerne som har bygget selskapet i 20 år vil beholde en aksjepost og fortsatt være i en nøkkelposisjon i selskapet.(Vilkår)

Finans
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.