Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

Administrerende direktør Eivind Helgaker i mobilselskapet Ice i Norge. Foto: Per Ståle Bugjerde
Administrerende direktør Eivind Helgaker i mobilselskapet Ice i Norge. Foto: Per Ståle Bugjerde les mer

Telekom

Ice Group utsetter børsnotering

Planen om å børsnotere mobilselskapet Ice Group kommer ikke til å skje i 2017 som planlagt.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Mobilselskapet Ice Group opplyser i en melding tirsdag at planen om en notering på Oslo Børs er utsatt på kort sikt.

Kommikasjonsansvarlig i Ice Group Endre Aaberg Johansen bekrefter overfor DN at børsnoteringen ikke kommer til å skje i 2017 som tidligere varslet.

Ice Group ønsker å bruke mer tid på å evaluere optimal timing og struktur på en eventuell notering for å skape størst mulig aksjonærverdier.

I meldingen opplyser Ice Group om at selskapets datterselskap Ice Group Skandinavia Holdings vurderer å utstede et sikret obligasjonslån på 1,4 milliarder kroner med forfall i oktober 2021.

Ice Group tar opp konkurransen med Telenor og Telia og bygger ut landets tredje landsdekkene 4G-mobilnett. Selskapet leier tilgang til Telias mobilnett der de selv ikke har dekning.

I forbindelse med navneendringen fra Ainmt til Ice Group i august opplyste administrerende direktør JD Fouchard i Ice Group at Norge var det mest naturlige markedet for en notering av Ice Group senere i 2017, skriver TDN Finans.

I desember i fjor hentet Ice Group inn 800 millioner kroner i en rettet emisjon, der amerikanske Access Industries og Rasmussengruppen spyttet inn 250 millioner kroner hver.

Ice Group forpliktet seg til å bidra med 400 millioner kroner i emisjonen, gjennom et aksjonærlån på 200 millioner før i 2016 og 200 millioner i 2017. (Vilkår)

Norge Rasmussengruppen Endre Aaberg Johansen Access Industries Ice Group Telekom
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.