Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
– Det kommer ikke til å stå på initiativ fra vår side når det gjelder å fremme saker som er viktige for oss, og som vi også tror kan være viktige for KrF, sier nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik. Foto: Skjalg Bøhmer Vold
– Det kommer ikke til å stå på initiativ fra vår side når det gjelder å fremme saker som er viktige for oss, og som vi også tror kan være viktige for KrF, sier nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik. Foto: Skjalg Bøhmer Vold les mer

Utenriks

Tajik samarbeider gjerne med KrF

Nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik sier hun gjerne tar initiativ til å samarbeide med KrF om blant annet arbeidslivsspørsmål.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

– Jeg ønsker ikke forskuttere støtte fra KrF, men registrerer at vi har en del ting til felles i partiprogrammene, sier Tajik til Dagbladet.

Noen av saksområdene hun mener de to partiene er enige om er styrking av arbeidsmiljøloven, bekjempe sosial dumping, fattigdomsbekjempelse og begrensing av kommersialisering av attføringssektoren.

Tajik ble nylig pekt ut som Aps fraksjonsleder i arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget, og sier til avisen at saksområdet vil bli «helt sentralt» for Ap fremover.

– Det kommer ikke til å stå på initiativ fra vår side når det gjelder å fremme saker som er viktige for oss, og som vi også tror kan være viktige for KrF, sier Tajik.(Vilkår)

Kristelig Folkeparti Arbeiderpartiet Utenriks
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.