Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Streiker og store protester mot president Emmanuel Macrons økonomiske reformer stopper også mange flygninger fra og til Frankrike. Foto: Thibault Camus/AP photo/NTB scanpix
Streiker og store protester mot president Emmanuel Macrons økonomiske reformer stopper også mange flygninger fra og til Frankrike. Foto: Thibault Camus/AP photo/NTB scanpix les mer

Luftfart

Fransk storstreik rammer SAS og Norwegian

Flytrafikken til både Norwegian og SAS er påvirket av den pågående streiken i Frankrike. Noen flygninger i Europa er kansellert, mens andre er forsinket.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

– Vi har hatt en håndfull kanselleringer og noen forsinkelser fra Skandinavia og sørover i Europa. Vi jobber med å få alle passasjerene til bestemmelsesstedene sine. Noen har blitt booket om og andre er blitt innlosjert på hotell, sier pressekontakt Tonje Sund i SAS til VG.

Utfordringer

Også Norwegian har utfordringer med sin flytrafikk.

– Alle passasjerer som har blitt rammet, skal ha blitt tilbudt gratis refusjon av billettene, eller å booke om billettene. Hvis de ikke kan returnere hjem, kan de kontakte personalet på flyplassen og få hotell, sier pressekontakt Daniel Kirchhoff i Norwegian.

Streiken er en protest mot den økonomiske politikken til president Emmanuel Macron. Ni fagforbund har stilt seg bak streiken, deriblant alle de største forbundene i offentlig sektor. Til sammen representerer de 5,4 millioner ansatte.(Vilkår)

NORWEGIAN AIR SHUTTLE ASA

Omsetning Vis alle regnskapstall

Les mer

Kilde: Proff.no

Frankrike SAS Norwegian Tonje Sund Streik Luftfart
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.