Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Streiker og store protester mot president Emmanuel Macrons økonomiske reformer stopper også mange flygninger fra og til Frankrike. Foto: Thibault Camus/AP photo/NTB scanpix
Streiker og store protester mot president Emmanuel Macrons økonomiske reformer stopper også mange flygninger fra og til Frankrike. Foto: Thibault Camus/AP photo/NTB scanpix les mer

Luftfart

Fransk storstreik rammer SAS og Norwegian

Flytrafikken til både Norwegian og SAS er påvirket av den pågående streiken i Frankrike. Noen flygninger i Europa er kansellert, mens andre er forsinket.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

– Vi har hatt en håndfull kanselleringer og noen forsinkelser fra Skandinavia og sørover i Europa. Vi jobber med å få alle passasjerene til bestemmelsesstedene sine. Noen har blitt booket om og andre er blitt innlosjert på hotell, sier pressekontakt Tonje Sund i SAS til VG.

Utfordringer

Også Norwegian har utfordringer med sin flytrafikk.

– Alle passasjerer som har blitt rammet, skal ha blitt tilbudt gratis refusjon av billettene, eller å booke om billettene. Hvis de ikke kan returnere hjem, kan de kontakte personalet på flyplassen og få hotell, sier pressekontakt Daniel Kirchhoff i Norwegian.

Streiken er en protest mot den økonomiske politikken til president Emmanuel Macron. Ni fagforbund har stilt seg bak streiken, deriblant alle de største forbundene i offentlig sektor. Til sammen representerer de 5,4 millioner ansatte.(Vilkår)

NORWEGIAN AIR SHUTTLE ASA

Omsetning Vis alle regnskapstall

Les mer

Kilde: Proff.no

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Frankrike SAS Norwegian Tonje Sund Streik Luftfart
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Anbefalte videoer