Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Wallenius Wilhelmsen Logistics kjøper Keen Logistics, som blant annet har spesialtrailere, som denne. Foto: Keen Logistics
Wallenius Wilhelmsen Logistics kjøper Keen Logistics, som blant annet har spesialtrailere, som denne. Foto: Keen Logistics les mer

Finans

Kjøper amerikansk transportselskap for en halv milliard kroner

Wallenius Wilhelmsen Logistics kjøper alle aksjene i Keen Transport.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Wallenius Wilhelmsen Logistics (WWL) kjøper opp Keen Logistics, som har 14 sentre får håndtering og behandling av høye og tunge objekter, samt en spesialtruck-enhet i USA. Selgeren, Platinium Equity, får 64 millioner dollar for 100 prosent av aksjene, som utgjør 530 millioner kroner ved dagens kurs.

Åpner muligheter

Ifølge en pressemelding fra WWL gjør dette dem til markedsleder i dette markedet. De mener det passer svært godt inn i deres eksisterende virksomhet, og åpner muligheter innen gruve- og anleggssektoren.

I pluss

Keen har 450 ansatte og tilbyr tjenester som modifisering og transport for 20 produsenter av utstyr. Omsetningen var i fjor på 82 millioner dollar, som ga et driftsoverskudd før nedskrivninger og avskrivinger (ebitda) på 10 millioner kroner. (Vilkår)

Wallenius Wilhelmsen Logistics Keen Logistics USA Oppkjøp Finans
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.