Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Al Franken, senator fra Minnsota, ankommer her senatet torsdag sammen med sin kone Franni Bryson, for å fortelle at han trekker seg etter anklager om seksuell trakassering. Foto: J. Scott Applewhite
Al Franken, senator fra Minnsota, ankommer her senatet torsdag sammen med sin kone Franni Bryson, for å fortelle at han trekker seg etter anklager om seksuell trakassering. Foto: J. Scott Applewhite les mer

Senatet

Senator Al Franken trekker seg etter anklager om seksuell trakassering

Den demokratiske senatoren Al Franken trekker seg etter anklager om seksuelle trakasseringer fra minst åtte kvinner.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Senatoren fra Minnesota var en gang en stigende stjerne i det demokratiske partiet, men ble torsdag innhentet av fortiden.

Det begynte med at en kvinne sto fram og fortalte om et tilfelle i 2006, der Franken tvang seg til et kyss. Bare timer senere sto en annen kvinne fram og sa at senatoren hadde klemt henne rundt livet under en fotoseanse i 2009.

Franken opptrådte som skuespiller før han i 2008 med knapp margin vant en plass i Senatet. Han har hele tiden vært en engasjert motstander av president Donald Trump.(Vilkår)

Metoo Roy Moore Donald Trump Al Franken Senatet
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.