Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Avdøde Michael Jackson, her fotografert i London i mars 2009. Foto: Joel Ryan/AP Photo
Avdøde Michael Jackson, her fotografert i London i mars 2009. Foto: Joel Ryan/AP Photo les mer

Privatøkonomi

De døde kjendisene som tjener mest

For femte år på rad topper Michael Jackson Forbes' liste over døde kjendiser med høyest inntekt. The King of Pop tjente 75 millioner dollar i 2017.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Nummer to på magasinets liste er golflegenden Arnold Palmer med 40 millioner dollar. Skaperen av Knøttene-tegneserien – Charles Schulz – er tredjemann med en inntekt på 38 millioner dollar.

Elvis Presley har lenge vært på listen og sikrer 4.-plassen med 35 millioner dollar, opp fra forrige års 27 millioner dollar takket være et nytt underholdningssenter i Memphis og et nylig åpnet hotell i byen.

Bob Marley runder av fem på topp med 23 millioner dollar.

Et navn på listen kom inn helt mot slutten. Tom Petty, som døde 3. oktober, er på 6.-plass med 20 millioner dollar, noe som gjenspeiler inntektene fra siste års turné, der bandet dro inn brutto 1 million dollar per kveld.

Prince følger etter med 18 millioner dollar.

Listen tar for seg inntekt før skatt fra 15. oktober 2016 til 15. oktober 2017 og bygger på en rekke kilder som Nielsen SoundScan, IMDb, Pollstar Pro og intervjuer med eksperter.(Vilkår)

Michael Jackson Privatøkonomi
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.