Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Høyres generalsekretær John-Ragnar Kvam Aarset beklager at personer som har varslet om sextrakasseringen ikke er blitt fulgt godt nok opp. Foto: Bendiksby, Terje,/NTB scanpix
Høyres generalsekretær John-Ragnar Kvam Aarset beklager at personer som har varslet om sextrakasseringen ikke er blitt fulgt godt nok opp. Foto: Bendiksby, Terje,/NTB scanpix les mer

Høyre

Høyre: Det har kommet varsler mot flere

Det har også kommet varsler som ikke dreier seg om den avgåtte Unge Høyre-lederen Kristian Tonning Riise, bekrefter Høyres generalsekretær John-Ragnar Aarset.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

På en pressekonferanse fredag ettermiddag gjentok Aarset beklagelsen over at personer som tidligere har forsøkt å varsle om Kristian Tonning Riise ikke har blitt fulgt godt nok opp.

– Etter at Tonning Riise trakk seg tidligere i uka, har saken fått en helt annen karakter. Vi har fått konkrete varslingssaker, konkrete historier fra personer som har hatt ubehagelige opplevelser. Flere har dessverre har forsøkt å varsle tidligere. De er ikke fulgt opp på en skikkelig måte. Det er både Unge Høyre og jeg veldig lei oss for. Det har vært en alvorlig svikt, sa Aarset.

I alt er det kommet sju varsler denne uka, uten at Høyre vil si noe om hvem eller hva det gjelder.

– Flere går på Kristian, men det er også andre saker. Det er for tidlig å si noe særlig om innholdet i sakene, særlig av hensyn til varslerne.

(©NTB)(Vilkår)

Kristian Tonning Riise Høyre
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.