Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Ifølge NRK skal Ulf Leirstein ha sendt tekstmeldinger til en kvinne i 30 årene der han foreslår sex med en da 15 år gammel gutt. Foto: Scanpix, Vidar Ruud
Ifølge NRK skal Ulf Leirstein ha sendt tekstmeldinger til en kvinne i 30 årene der han foreslår sex med en da 15 år gammel gutt. Foto: Scanpix, Vidar Ruud les mer

Metoo

NRK: Leirstein gjorde fremstøt mot mindreårig

NRK har kommet med detaljer om innhold i tekstmeldinger Ulf Leirstein (Frp) skal ha sendt i 2012 hvor han foreslår sex med en da 15 år gammel gutt.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Ifølge kanalen skal Leirstein ha sendt tekstmeldinger til en kvinnelig partikollega hvor han kom med forslag om sex med 15-åringen. Tekstmeldingene skal ha blitt sendt i 2012.

Frp har ikke svart på NTBs henvendelser om saken fredag ettermiddag, heller ikke Leirstein selv.

Overfor NRK viser han til beklagelsen han sendte ut onsdag da det ble kjent at han hadde sendt ut porno til unge FpU-medlemmer.

– Uten å kommentere alt som fremkommer, erkjenner jeg at jeg har gått over streken, og det beklager jeg, skrev Leirstein.

Frps parlamentariske leder Hans Andreas Limi sier til NRK at organisasjonsutvalget skal vurdere saken.

(©NTB)(Vilkår)

Ulf Leirstein Fremskrittspartiet Seksuell trakassering Metoo
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.