Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Ulf Leirsvein har trukket seg fra vervene i Frp, med rette mener, partileder Siv Jensen. Dette bildet ble tatt da de la frem alternativt statsbudsjett i 2010, og Leirstein var finanspolitisk talsmann i Frp. Foto: Per Ståle Bugjerde
Ulf Leirsvein har trukket seg fra vervene i Frp, med rette mener, partileder Siv Jensen. Dette bildet ble tatt da de la frem alternativt statsbudsjett i 2010, og Leirstein var finanspolitisk talsmann i Frp. Foto: Per Ståle Bugjerde les mer

Metoo

Jensen: – Nødvendig at Leirstein trakk seg

Frp-leder Siv Jensen sier det er riktig og nødvendig at Ulf Leirstein trekker seg fra sine verv etter varslingssakene mot ham.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

– Jeg synes det er en riktig og nødvendig vurdering at Leirstein nå har trukket seg fra sine verv med tanke på sakenes alvorlige karakter, sier Jensen i en sms til NTB.

– Frp har et strengt etisk regelverk. Jeg forventer at alle folkevalgte og tillitsvalgte i Fremskrittspartiet oppfører seg skikkelig og følger norsk lov. Noe annet er uakseptabelt, understreker hun.

Leirstein varslet fredag kveld at han trekker seg fra sine verv som parlamentarisk nestleder og justispolitisk talsmann i Fremskrittspartiets stortingsgruppe etter varslersakene mot ham.

(©NTB)(Vilkår)

Ulf Leirstein Siv Jensen Fremskrittspartiet Seksuell trakassering Metoo
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.