Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Carl I. Hagen ble ikke Stortingspresident, han fikk ikke Stortinget med på at vara- og stortingsrepresentanter kan velges til Nobelkomiteen, og i dag ble det kjent at han ikke blir eldreminister i Erna Solbergs utvidede regjering. Foto: Fartein Rudjord
Carl I. Hagen ble ikke Stortingspresident, han fikk ikke Stortinget med på at vara- og stortingsrepresentanter kan velges til Nobelkomiteen, og i dag ble det kjent at han ikke blir eldreminister i Erna Solbergs utvidede regjering. Foto: Fartein Rudjord les mer

Carl I. Hagen

– Jeg begynner å bli vant med at jeg ikke tilgodeses med ting jeg har lyst på

Carl I. Hagen sier rett ut at han er skuffet over at han ikke blir eldreminister i Erna Solbergs utvidede regjering.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Regjeringen ble presentert onsdag, og Fremskrittspartiets Åse Michaelsen skal bekle den nye rollen som eldreminister.

– Jeg begynner å bli vant med at jeg ikke tilgodeses med ting jeg har lyst på. Når det er sagt har jeg tro på at Åse Michaelsen vil gjøre en fremragende jobb og ønsker henne masse lykke til, sier Fremskrittspartiets tidligere leder, Carl I. Hagen ,til Dagsavisen.

Han har lenge tatt til orde for en eldreminister og sier det er hyggelig at det nå blir slik. Frp-nestoren svarer samtidig et kontant «ja» på direkte spørsmål om han er skuffet over at han ikke selv fikk jobben.

Hagen fikk i fjor høst heller ikke oppfylt sitt ønske om å bli medlem av Nobelkomiteen. Også vervet som stortingspresident glapp i sin tid for mannen som var Frps partileder i årene 1978 til 2006.

(©NTB)(Vilkår)

Erna Solberg Regjeringen Carl I. Hagen
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.