Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Selskapet Heimstaden, som er kontrollert av eiendomsinvestor Ivar Tollefsen, kjøper nær 500 leiligheter for 1,5 milliarder kroner. Foto: Aleksander Nordahl
Selskapet Heimstaden, som er kontrollert av eiendomsinvestor Ivar Tollefsen, kjøper nær 500 leiligheter for 1,5 milliarder kroner. Foto: Aleksander Nordahl les mer

Eiendom

Tollefsen kjøper leiligheter i København for 1,5 milliarder kroner

Eiendomsinvestor Ivar Tollefsen fortsetter å kjøpe opp boliger i den danske hovedstaden.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Boligpriser

Klikk på kartet for å søke på boligpriser i et område du er interessert i.

Det Ivar Tollefsen-kontrollerte eiendomsselskapet Heimstaden kjøper to boligutviklingsprosjekter i Valby og på Teglholmen i København av FB Gruppen, opplyser selskapet i en pressemelding torsdag.

Kjøpsverdien er på 1,185 milliarder danske kroner, som tilsvarer i overkant av 1,5 milliarder norske kroner.

Prosjektet på Grøntorvet i Valby har 189 selveierleiligheter for studenter og 195 ordinære selveierleiligheter. Prosjektet på Teglholmen omfatter 105 leiligheter.

De totalt 489 leilighetene skal stå klare mot slutten av 2019. Totalt er det snakk om 34.000 kvadratmeter med boligareal.

Tollefsen har gjort flere store eiendomsoppkjøp i København den siste tiden. I januar ble det kjent at Heimstaden kjøper 275 leiligheter, fire kommersielle enheter og 170 parkeringsplasser for 1,2 milliarder kroner.

I november ble det kjent at Tollefsen gir rundt 860 millioner kroner for eiendomsprosjektet Scherfigs Have i København, som skal bestå av 114 leiligheter og 117 underjordiske parkeringsplasser.(Vilkår)

Bolig Boligbygging Danmark København Ivar Tollefsen Eiendom
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.