Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Bonde-eide Felleskjøpets planer om en bybutikkjede med 50 butikker gikk ikke helt som planlagt. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
Bonde-eide Felleskjøpets planer om en bybutikkjede med 50 butikker gikk ikke helt som planlagt. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix les mer

Handel

Felleskjøpet dropper bybutikkjede

Felleskjøpets planer om å opprette 50 bybutikker i et nytt konsept skrinlegges. To butikker står igjen etter satsingen.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Målet var å ha på plass 50 Fôr & Fritid-butikker innen høsten neste år. Med innpass i kjøpesentrene rundt de store byene, skulle Felleskjøpet nå kjæledyreiere med fôr og utstyr til hund, katt og kanin, skriver Finansavisen.

Ved nyttår ble seks butikker avviklet, og bare butikkene i Sarpsborg og Hamar står igjen.

- Har skjedd mye

«Når antallet butikker nå justeres skyldes det at responsen har vært forskjellig rundt om i landet», forklarer kommunikasjonssjef Thomas Skjennald i en epost.

– Byggingen var basert på en fem år gammel beslutning. Det har skjedd mye i detaljhandel siden den gang, sier divisjonsdirektør Johan Baklund i Felleskjøpet.

Han sier selskapet satser mer på detaljhandel enn tidligere og viser til kjøpet av svenske Granngården med 108 butikker i 2016.(Vilkår)

Felleskjøpet Handel
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.