Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Bygging av nye leiligheter i Kværnerbyen i Oslo. Foto: Javad Parsa
Bygging av nye leiligheter i Kværnerbyen i Oslo. Foto: Javad Parsa les mer

Eiendom

Nyboligsalget falt ti måneder på rad

– Januar ble en svært dårlig måned både når det gjelder salg og igangsetting, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Boligpriser

Klikk på kartet for å søke på boligpriser i et område du er interessert i.

– Januar ble en svært dårlig måned både når det gjelder salg og igangsetting av nye boliger, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening i en pressemelding.

– Salget lå i januar 33 prosent under fjoråret, mens igangsettingen lå 37 prosent under. Det er bare i 2014 vi har registrert en dårligere start på året siden denne målingen startet i 2010, sier Jæger.

– Det eneste lyspunktet er at eneboligsalget ligger 17 prosent over januar i fjor. Salget av småhus og leiligheter er henholdsvis 38 prosent og 51 prosent bak fjoråret. De siste 12 månedene er det solgt 26.999 boliger, sier Jæger.

Igangsettingen i januar ligger under fjoråret på samtlige boligtyper.

Eneboliger ligger 21 prosent under, småhus ligger 47 prosent under og leiligheter ligger 43 prosent under januar i fjor. De siste 12 månedene er det igangsatt 29.888.(Vilkår)

Eiendom
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.