Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Monica Mæland

Innovasjon Norge: – Styret har tillit til administrerende direktør

Den nye styrelederen i Innovasjon Norge sier styret har tillit til administrerende direktør Anita Krohn Traaseth så lenge saken ikke er behandlet i styret.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Søndag skrev Aftenposten at deler av styret i Innovasjon Norge ikke lenger har tillit til administrerende direktør Anita Krohn Traaseth. Samme dag trakk styreleder Per Otto Dyb seg med umiddelbar virkning.

– Styret har tillit til administrerende direktør så lenge ikke noe annet er behandlet i styret, sier Jørand Ødegård Lunde som er konstituert styreleder i Innovasjon Norge, til E24.

Dybs beslutning skyldes ifølge Aftenposten at han mener at næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) har overkjørt styret i en prosess der administrerende direktør Traaseths videre skjebne som toppsjef er eneste tema.

I en epost avviste Røe Isaksen at det har skjedd en endring siden hans forgjenger Monica Mæland (H) mente det var styrets oppgave å vurdere stillingen til direktøren.

– Det er alltid styret som er ansvarlig for ansettelsesforholdet til daglig leder i et selskap. Så også i Innovasjon Norge. Det er ingen endring i departementets holdning til dette, skriver Isaksen i eposten, som også NTB har fått tilgang til.(Vilkår)

Anita Krohn Traaseth Jørand Ødegård Lunde Innovasjon Norge Torbjørn Røe Isaksen Aftenposten Monica Mæland
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.