Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Økonomisk rådgiver i Det hvite hus, Gary Cohn, «Samler troppene» for å forsøke å overtale Donald Trump til å droppe innføring av toll på stål og aluminium. Foto: Manuel Balce Ceneta/AP photo/NTB Scanpix
Økonomisk rådgiver i Det hvite hus, Gary Cohn, «Samler troppene» for å forsøke å overtale Donald Trump til å droppe innføring av toll på stål og aluminium. Foto: Manuel Balce Ceneta/AP photo/NTB Scanpix les mer

Utenriks

Trumps rådgiver vil stanse toll på stål og aluminium

Trumps økonomiske rådgiver, Gary Cohn, vil forsøke å hindre president Donald Trump i å innføre toll på stål og aluminium, opplyser kilder til Bloomberg News.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Cohn har innkalt en rekke toppledere i amerikanske selskaper som er avhengige av stål og aluminium, til et møte med Trump torsdag. Det gjør han i et forsøk å hindre presidenten i å gjennomføre det omstridte tollforslaget.

Representanter for bryggerier, bilprodusenter og oljeindustrien er kalt inn, melder Bloomberg.

Går av?

Trumps økonomiske rådgiver har ved flere anledninger uttrykt bekymring for at tollen kan skade amerikansk økonomi.

Eksperter mener dette er saken som kan få begeret til å renne over for Cohn og at han vil gå av dersom han ikke får gehør hos Trump.

Trumps rådgivere, som er for forslaget, ønsker at han skal signere papirene lørdag.(Vilkår)

Donald Trump Toll Utenriks
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.