Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Sjef i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, har full støtte fra ledergruppen i selskapet. Foto: Fredrik Bjerknes
Sjef i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, har full støtte fra ledergruppen i selskapet. Foto: Fredrik Bjerknes les mer

Politikk

Ledergruppen i Innovasjon Norge stiller seg bak sjefen

Innovasjon Norges ledergruppe sier den ikke kjenner seg igjen i påstandene om intern misnøye og splittende lederstil i selskapet.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

– Nyheten om at styreleder trakk seg med umiddelbar virkning søndag kom overraskende på oss alle. Saken i Aftenposten og påstandene om intern misnøye, og splittende lederstil kjenner vi oss ikke igjen i. Vi er en samlet ledergruppe som stiller oss bak Anita Krohn Traaseth, heter det i en pressemelding fra ledergruppen mandag kveld.

– Naturlig med noe uenighet

Gruppen viser dessuten til at styret gjennom fungerende styreleder Jørand Ødegård Lunde har presisert at styret har tillit til daglig leder, og at både eiere og oppdragsgivere har gitt uttrykk for at de er fornøyd med jobben hun gjør.

– Å være i en omstillingsprosess er ikke alltid enkelt, og det er naturlig at det vil være noe uenighet og diskusjoner både internt og eksternt, sier en samlet ledergruppe.(Vilkår)

Innovasjon Norge Anita Krohn Traaseth Jørand Ødegård Lunde Politikk
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.