Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Trond Giske deltok nylig på en årlig påskefest med gamle AUF-ere, og ikke «AUF-fest» som først meldt.. Foto: Gunnar Blöndal
Trond Giske deltok nylig på en årlig påskefest med gamle AUF-ere, og ikke «AUF-fest» som først meldt.. Foto: Gunnar Blöndal les mer

Politikk

Giske var ikke på AUF-fest

Trond Giske ble i helgen hengt ut for å ha vært på AUF-fest. Men det var en middag for gamle AUF-ere han deltok på.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Flere medier meldte i helgen at Giske for en uke siden hadde deltatt på AUFs påskefest. Flere skal ha reagert på opplysningen som kom, tre måneder etter at Giske valgte å trekke seg i kjølvannet av varslersakene mot ham.

De aller fleste mediene, også NTB, framstilte saken som at Giske hadde deltatt på fest sammen med de unge aktive i AUF. Det var imidlertid ikke tilfelle.

Årlig påskefest

Dette dreide seg om en årlig påskefest som ble holdt 5. april. Alle tidligere AUF-ledere ble invitert, inkludert Giske. Festen startet med middag på Stortinget, før turen så gikk videre til utestedet Justisen.

Det var stortingsrepresentant Åsmund Aukrust i Ap som sendte ut invitasjonene.

– Dette er en årlig middag for stortingsrepresentanter med bakgrunn fra AUF, sier Aukrust som ikke ville kommentere saken ytterligere.

Andre Ap-topper som Kjersti Stenseng og Anniken Huitfeldt var også til stede.(Vilkår)

Trond Giske Arbeiderpartiet AUF Kjersti Stenseng Anniken Huitfeldt Politikk
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.