– Året 2017 begynte med et smell og endte med et smell

Mens saft- og syltetøyprodusenten Lerum sto midt oppe i en større fabrikkutbygging, fikk toppsjef Trine Lerum Hjellhaug to smeller rett i fleisen. Nå håper hun en ny vekststrategi skal ta konsernet fremover.

Her på den nye fabrikken på Kaupangerskogen håper konsernsjef Trine Lerum Hjellhaug at syltetøyglassene snart skal komme på samlebånd. Syltetøyproduksjonen flyttes ut fra Sogndal sentrum og samlokaliseres med saftproduksjonen. Foto: Gorm K. Gaare
Her på den nye fabrikken på Kaupangerskogen håper konsernsjef Trine Lerum Hjellhaug at syltetøyglassene snart skal komme på samlebånd. Syltetøyproduksjonen flyttes ut fra Sogndal sentrum og samlokaliseres med saftproduksjonen. Foto: Gorm K. Gaare
Publisert 8. May 2018, kl. 13.34Oppdatert 8. May 2018, kl. 13.50