Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Et av Widerøes Embraer 190 E-2 etter landing på Flesland lufthavn. Nå skal selskapet samarbeide mer med Finnair. Foto: Bendiksby, Terje
Et av Widerøes Embraer 190 E-2 etter landing på Flesland lufthavn. Nå skal selskapet samarbeide mer med Finnair. Foto: Bendiksby, Terje les mer

Luftfart

Widerøe utvider samarbeidet med internasjonalt flyselskap

Widerøe og det finske flyselskapet Finnair utvider samarbeidet sitt, samarbeidet skal bidra til bedre forbindelser mellom Norge og Asia.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Widerøe skal drifte Finnairs flygninger mellom Helsinki, Bergen og Tromsø. En ny avtale skal gjøre at reisende får bedre forbindelser både inn og ut av Norge.

– Det nye samarbeidet med Finnair gir oss en fantastisk mulighet til å styrke både vår egen posisjon, og ikke minst den norske turistindustrien. Et av våre viktigste fokusområder er å bringe Lofoten ut til resten av verden, for ikke å glemme nordlyset som også er veldig populært. Nå som de reisende også kan booke seg inn hos oss gjennom Finnair, vil distribusjonen øke betraktelig, sier Christian Skaug, Kommersiell direktør i Widerøe.

Fra 15. mai kan personer som har reist med Finnair til Oslo lett komme seg rundt til de mindre regionene som Sunnmøre og Nord-Norge, skriver Widerøe i en pressemelding.(Vilkår)

Fly Widerøe Finnair Helsinki Luftfart
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.