Styret i Aker Solutions hadde igår ekstraordinært styremøte over telefon. Et av temaene på det dagslange møtet var innhenting av en ny prisvurdering av transaksjonen, noe Aker Holding har bedt om etter påtrykk fra næringsministeren. Her var styret enstemming, og det vil i dag bli sendt ut en børsmelding om dette, skriver Dagens Næringsliv.

Heidi M. Petersen er en av to aksjonærvalgte styremedlemmer. Hun er styreproff med lang industribakgrunn, blant annet fra tidligere Kværner, som nå inngår i Aker Solutions.

- Jeg ønsket en grundigere gjennomgang av hele sakskomplekset for å forsikre meg om at saken fikk en betryggende behandling. Til min store overraskelse fikk jeg ikke tilslutning til det, sier Heidi M. Petersen til Dagens Næringsliv.

Styret skal ha hatt svært liten anledning til å sette seg inn i saken, fordi styrepapirene ble sendt ut svært kort tid i forkant av møtene.

Men Petersen ble sittende alene med sitt forslag om en grundigere behandling. Dermed blir det nå i stedet kun en ny vurdering av DnB Nor Markets' prissetting av de enkelte deler ved transaksjonen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.