- Medierapporter om avtale mellom USA og Storbritannia om frigivelse av strategiske oljelagre er ikke presis. Det sier en rådgiver til President Barack Obama, melder Bloomberg News.

Reuters meldte opprinnelige at de to landene skulle ha kommet frem til en avtale og at ”USA vil fremføre en formell forespørsel til Storbritannia for frigivelse av strategiske oljelagrene i en bilateral avtale”.

Reuters melding ledet til at oljeprisen falt med rundt to dollar fatet. Etter at Obamas rådgiver avviste at Reuters informasjon, krøp oljeprisen oppover igjen. Men den ligger fortsatt lavere enn da Reuters publiserte sin artikkel.

Et fat nordsjøolje koster 123,25 dollar, en nedgang på 1,35 dollar siden onsdag kveld, mens WTI-olje er ned 0,25 dollar til 105,19 dollar.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.