Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

Statoil

Avisene på 1 - 2 - 3

TDN Finans' presseklipp mandag 13. april.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

NY KUTTRUNDE I STATOIL. 12.000 ingeniører er under lupen i Statoil. Målet er å redusere kostnadene med 20 prosent. Kuttforslagene legges frem i mai og det er for tidlig å si hvor stor runden blir, opplyser selskapet. (DN side 4)

LUKKER DØREN FOR AP. Leder i Venstre, Trine Skei Grande, lover at hun aldri skal gjøre samme tabbe som forgjengerne Lars Sponheim og Odd Einar Dørum begikk da de åpnet døren for regjeringsmakt til Arbeiderpartiet. (DN side 12-13)

DET FINNES OPPKJØPSKANDIDATER. Analytiker Christer Roth i DNB Markets mener at noen aktuelle oppkjøpskandidater på Oslo Børs er Opera Software, Nordic Semiconductor, Thin Film, Q-Free, Telio, Next Biometrixs og Idex. (FA side 24)

Energi IDEX Telio Holding Q-Free Thin Film Electronics Nordic Semiconductor Statoil
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.