Forhandlingene for oljeserviceansatte ble 7. juni utsatt fordi Industri Energis forhandlingsutvalg ville vente og se hva andre deler av oljebransjen oppnår i forhandlinger og mekling, skriver Industri Energi på sine nettsider.

Forrige uke ble det enighet i forhandlingene på operatør, boring og forpleining, noe som for Industri Energi gjør det naturlig å gjenoppta forhandlingene på oljeserviceavtalen med motparten Norsk olje og gass.

- Nå som andre oppgjør er i havn, har vi banehalvdelen for oss selv og kan konsentrere oss om å få et godt oppgjør for de oljeserviceansatte, sier forhandlingsleder i Industri Energi, Ommund Stokka.

Oljeservice har lang tradisjon i å følge de øvrige oppgjørene i oljeindustrien.

Forhandlingene skjer i Stavanger, og Stokka sier han forventer et godt oppgjør for de oljeserviceansatte.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.