Ironisk nok var noen som "kvitret" resultatene til det sosiale mediet Twitter før selskapet etter planen skulle legge frem tallene onsdag.

Nå beklager Nasdaq-børsen glippen, ifølge MarketWatch.

"Vi beklager hendelsen og forblir dedikert mot å levere den høyeste kvaliteten på investorkommunikasjonsstjenester til våre kunder", uttaler Nasdaq i en melding.

Twitter aksjen raste 5,3 prosent i det ryktene svirret onsdag, som fikk Nasdaq til å stanse handelen, og Twitter til å legge frem tallene noen timer tidligere enn de skulle.

Ifølge Nasdaq ble resultatene feilaktig publisert på investor-tjenesten Shareholder.com, som eies av børskonsernet. Tallene var offentlige i 45 sekunder før de ble fjernet, men det var nok til at en tredjepart, Selerity, kunne rapportere nyheten.

Twitter-aksjen sluttet ned 18 prosent etter at handelen ble åpnet igjen Nasdaq tirsdag. Sellskapet bekreftet svakere omsetning, resultater og utsikter enn ventet.

Aksjen fortsetter å svekke seg onsdag og ytterligere fem prosent ned, til 40 dollar.

Les også:
Twitter faller videre på Wall Street
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.