Komplett Bank har hyret ABG Sundal Collier og Pareto Securities som rådgivere for en emisjon rettet mot norske og internasjonale investorer.

Bruttoprovenyet fra emisjonen som vurderes ventes å være på om lag 200 millioner kroner, kursintervallet er satt til 14-16 kroner pr ny aksje.

Enkelte eksisterende aksjonærer, utvalgte nye investorer, samt medlemmer av ledelsen og styret har forpliktet seg til å søke om aksjer, opplyses det i en melding fra Komplett mandag.

DN har i en rekke saker omtalt markedet for forbrukslån i Norge. Komplett Bank er en av de nyere aktørene i dette markedet.

Les mer her: Ellevill bankvekst dnPlus (DN+)

På ti år er nordmenns forbruksgjeld nær tredoblet, og nærmer seg nå 90 milliarder kroner, ifølge Finanstilsynet. Veksten er langt høyere enn den samlede gjelden for norske husholdninger, og kampen om kundene og høye rentemarginer blir stadig sterkere.

Les også: – Det er nok en av de beste investeringene jeg har gjort dnPlus (DN+)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNTV:

Dette er dronen som forfølger deg
Slik gikk det da DN forsøkte å riste av seg norske Staakers nye drone.
01:07
Publisert:

Håper på suksess med The Airlander 10 - et luftskip som kan ta av og lande rett opp og ned og holde seg i luften i ukesvis
Selskapet bak, Hybrid Air Vehicles, håper luftskipet vil bli brukt innen bistand og frakt av varer til steder som ikke kan nås av vanlige fly. Skipet kan frakte opp mot 80 tonn og nå en hastighet opp mot 148 km/t
01:07
Publisert: