Schibsted opprettholdere selskapets finansielle mål.

Selskapet fastholder målet om en egenkapital 35-50 prosent, et fornuftig gjeldsnivå med netto rentebærende gjeld/ebitda på 1-2 ganger, og en utbetalingsgrad på 25-40 prosent av kontantstrømmen, ifølge en melding tirdag i forbindelse med selskapets kapitalmarkedsdag.

Fortsatt vekstutsikter innen online rubrikk er en hovedtema på investordagen, skriver selskapet, som fastholder målet på mellomlang og lang sikt om årlig omsetningsvekst for online rubrikk på 15-20 prosent.

Fra presentasjonsmateriellet går det frem at organiske investeringer i rubrikkvirksomheten for 2016 opprettholdes på 80-100 millioner euro.

Guiding for investeringsnivået i 2017 ventes å bli gitt i forbindelse med rapporten for fjerde kvartal 2016, opplyses det videre.

Les også: Snoen: – Clinton kom absolutt best ut av det

Følg markedet med DN Investor

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Anbefalt av DNtv:

Blir han USAs neste president? Her er Donald Trumps mest kontroversielle uttalelser.
Disse uttalelsene vil han bli husket for: Donald Trump om flyktninger, Mexico og Hillary Clinton
03:33
Publisert:

 

Flest stemmer betyr ikke automatisk seier: Det amerikanske valgsystemet kort forklart
Bli klok på det amerikanske valgsystemet her.
01:24
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.