- Hvis Ringnes er så dumme at de legger ned i Trondheim, står jeg gjerne i spissen for å starte et eget Trondheims-bryggeri, sier Lykke i en kommentar til krisevarselet fra Ringnes, i følge adressa.no.

Det er ledelse og tillitsvalgte i Ringnes som varsler at all produksjon i Trondheim i verste fall kan bli lagt ned.

Lykke tror ikke Ringnes tør å legge ned virksomheten i Trondheim etter det som skjedde i etterkant av nedleggelsen i Stavanger. Der ble det nemlig startet et lokalt bryggeri som tok av markedsandelen til Ringnes.

- Det er ikke snakk om at Ringnes og eier Carlsberg tør å legge ned bryggerivirksomheten. Jeg tror heller ikke de legger ned brusproduksjonen. Men, hvis de likevel gjør det, ja så skal jeg gjerne stå i spissen for gode krefter for å starte et nytt Trondheims-bryggeri, sier kjøpmannen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.