Da administrerende direktør for Oslo Flaggfabrikk, Ellen Bjerregaard, tok en telefon til Christian Ringnes om han var interessert i å kjøpe seg inn, brukte han ti sekunder på å si ja, skriver Aftenposten.

Ringnes Holding går inn på eiersiden med 80 prosent i Oslo Flaggfabrikk.

- Sommeren er en stillferdig tid, og jeg fikk muligheten til å sette meg ordentlig inn i bedriftens historikk. Det er jo utrolig morsomt å eie en bedrift som har eksistert siden før unionsoppløsningen, sier han til Aftenposten.

Oslo Flaggfabrikk ble dannet i 1903, men har slitt de siste årene med sviktende omsetning og dårlige strukturer. Nå har den vært gjennom en rasjonalisering og fremstår som en mer strømlineformet organisasjon.

- Vi er ute i markedet, og satser også mer på produktutvikling. Kundene forventer at vi kan flagg, derfor er kompetanse og kvalitet vår viktigste merkevare, sier Bjerregaard til Aftenposten.

Noe produksjon foregår ved hovedkontoret i Moss, men blir derimot produsert nord i Portugal, i Viana do Castello.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.