Rema 1000-kjøpmennene gjør det sterkt, og best av dem alle gjorde Tone Olsvoll Eide (43) det, med et resultat på 7,8 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.

- Jeg er ikke så opptatt av pengene, og er mest opptatt av å gjøre jobben. Det viktigste er å ha fokus på arbeidsoppgavene, er det ikke det disse idrettsutøverne sier? spør sjefen for Rema 1000 Knarvik, som var Remas aller mest lønnsomme kjøpmann ifjor.

På Rema 1000s riksmøte ifjor ble hun kåret til Årets kjøpmann i Rema. Når Rema i helgen igjen samles til riksmøte i Trondheim, blir det mer heder å få.

- Steinhardt arbeid, flinke medarbeidere og sinnssykt bra konsept.

Dét er oppskriften på å lykkes, ifølge Tone Olsvoll Eide.

Les også: John Fredriksen er rikere enn Batman

Håver inn
Rema 1000-sjef Ole Robert Reitan trekker frem Knarvik-kvinnen som idealet på en Rema-kjøpmann, som driver en av kjedens ti største butikker.

- Jeg får frysninger nedover ryggen, sier Reitan til DN.

Og det er ikke bare Reitan-familien og Olsvoll Eide som tjener penger om dagen. Den norske gjennomsnittskjøpmannen i Rema hadde ifjor i snitt et kjøpmannsresultat på 1,8 millioner kroner ifjor. I 2006 var tilsvarende resultat 1,2 millioner kroner.

De fire mest lønnsomme kjøpmennene kommer alle fra Bergen og Bergens-området.

Høyre-topper trekker 22. juli inn i valgkampen

Nå stiger prisene på utleieleiligheter i Oslo

- Ikke så todelt som for et år siden (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.