Opera Software har inngått en avtale med Ericsson om en kombinering av Ericsson «Media Delivery Network» og Opera Softwares «Rocket»-platform.

Det opplyses i en pressemelding torsdag.

«Samarbeidet vil gi nye inntektsmuligheter og nettverkstjenester som inkluderer lansering av Operas «Rocket Marketer», fremgår det.

Løsningen vil også utnytte tilgang til Opera Mediaworks for å ytterligere hjelpe operatører i å tjene penger i deres kjerneområder, skriver selskapet.

- Samarbeidet integrerer vår nye Rocket Platform i Ericsson Media Delivery Network. Dette tillater operatørene å interagere kundene på en svært målrettet måte, gi tilbud, kampanjer og anbefalinger som er fordelaktige for begge, sier konsernsjef Lars Boilesen i Opera i meldingen.

 

Les også: - Brutale bevegelser i valutamarkedet

SSB: Oljebremsen slår kraftig inn i norsk økonomi

- De fikk Nobelprisen, men jeg fikk pengene (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.