Lavprisflyselskapet Norwegian fortsetter å tilby nye destinasjoner i USA med nye direkteruter mellom Oslo og Boston, København og Boston, og som tidligere annonsert, London og Boston.

- Dette er godt nytt for europeere og amerikanere som ønsker å fly billig og komfortabelt mellom kontinentene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding.

Norwegian vil fly mellom Oslo og Boston to ganger i uken, mellom København og Boston en gang i uken, og mellom London og Boston fire ganger i uken, fra og med mai 2016.

- Vi er veldig glade for å tilby nok en ny langrute. Dette er ikke bare godt nytt for skandinaver og europeere som ønsker å fly billig og komfortabelt til Boston og USA, men også for amerikanere som drømmer om en tur til Skandinavia og Europa, sier Kjos. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.