Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Først begynte folk å blø i munnen. Nå har flere typer Carlsberg-øl begynt å smake vondt - og må tilbakekalles av den grunn. Arkivfoto: Terje Bendiksby / SCANPIX
Først begynte folk å blø i munnen. Nå har flere typer Carlsberg-øl begynt å smake vondt - og må tilbakekalles av den grunn. Arkivfoto: Terje Bendiksby / SCANPIX les mer

Øl

Carlsberg i Sverige tilbakekaller vondt øl

Carlsberg i Sverige kaller tilbake flere typer lettøl og folkøl etter klager fra kunder. Ølet skal være helt ufarlig, men både lukter og smaker fælt.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Bryggeriet sier det er snakk om et mindre parti boksøl som er solgt i matbutikker, men kan ikke presisere hvor mye det er snakk om.

- Vi jobber med å avgrense og kvalitetssikre omfanget, skriver kommunikasjonssjef Henric Bystrøm i en SMS til nyhetsbyrået TT.

Tidligere i uken måtte bryggeriet kalle tilbake 4.000 liter øl av merket Staropramen etter at personer begynte å blø i munnen da de drakk det. Ifølge Bystrøm er det ingen forbindelse mellom disse to hendelsene. Han sier det heller ikke er mistanke om sabotasje.

Les også: Carlsberg tilbakekaller øl i Sverige

Næringsliv Carlsberg Øl
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.