Farstad Shipping vil legge to forsyningsskip og tre ankerhåndteringsskip i Norge i opplag, da de venter ytterligere forverring i offshoremarkedet, kommer det frem i en melding fredag.

Som følge av dette permitterer selskapet om lag 100 ansatte, hovedsakelig i Norge.

- Å legge skip i bøya og sende våre folk hjem er et smertelig tiltak, ikke minst for de av våre ansatte som blir personlig berørt av tiltakene. Dette er sterkt beklagelig, men dessverre nødvendig slik situasjonen i markedet er nå, sier konsernsjef Karl-Johan Bakken i Farstad Shipping

Fremover vil selskapet konsentrere seg om å sikre kontrakter og arbeid for skip og mannskap.

Farstad Shipping har imidlertid tro på at markedet vil bedre seg.

- Vi har vært gjennom stormer før, sier Bakken i meldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Elleve omkom da Hercules-fly styrtet i Afghanistan

Ap lover skattekutt for bedrifter

Oljeserviceselskap nedbemanner

Se DNTV: Satser 50 millioner

Satser 50 millioner
Statoil og NTNU har inngått et samarbeid om et 50 millioner kroner samarbeid om forskning på fremtidens energiløsninger. Hør Rektor Gunnar Bovim og konsernsjef Eldar Sætre forklare hvorfor.
02:16
Publisert: