Årets pakkevolum er 4 prosent høyere enn i fjor, og den viktigste årsaken til veksten er netthandel.

– Desember er hektisk, men vi er veldig glade i julen. Det er en høytid på mer enn én måte. De siste ukene har vi hatt flere medarbeidere på jobb og satt inn ekstra fly og biler. Tilbakemeldingen er at det har gått som smurt, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge i en pressemelding.

I tillegg til pakkene, har postmenn- og kvinner håndtert rundt 15 millioner julekort og -brev. Og Eckhoff bedyrer at de aller fleste får pakker og annen post i tide.

– På julaften har vi mål om «rent bord» og nå finnes det omtrent ingenting igjen på terminalene. Det kan ha vært noen pakker og brev som kom inn sent, men vi har virkelig stått på for å få ut alt før julefeiringen starter. Skulle det likevel være noen etterslengere, kommer de i romjula, sier Eckhoff.

Les også:

Dette overrasket økonomene aller mest i 2015  

Årets beste biler

NIH-forskerens eget treningsprogram for julen

Se DNtv: Hun er mer klimaoptimist enn noensinne

Mer klimaoptimist enn noen sinne
Møt Nina Jensen i DNs julepanel.
00:52
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.