Norwegians passasjerer tilbyr sjokoladebestikkelser, har med seg asken av sitt døde kjæledyr og kler på seg flere lag med klær. Alt for å slippe regningen for innsjekket bagasje.

Fantasien har tilsynelatende ingen grenser når passasjerer som skal ut å fly har med seg for mye håndbagasje på tampen av julestrien. Flyselskapet Norwegian har opplevd den travleste juletiden noensinne.

På Gatwick flyplass i London har selskapet spurt sine ansatte om de mest utrolige historiene de har blitt fortalt når passasjerene prøver å slippe unna å betale for eller sende håndbagasjen sin.

Her er de ansattes topp-ti eksempler:

* En passasjer hadde på seg tre par bukser, med en sko stikkende ut av hver lomme.

* En passasjer bestemte seg for at hvis han måtte betale for håndbagasjen sin, så ville han heller donere den til en veldedig organisasjon.

* En passasjer ba de ansatte vise forståelse fordi han tross alt hadde med seg sitt avdøde kjæledyrs aske i håndbagasjen.

* En passasjer prøvde å bestikke de ansatte med en nyinnkjøpt sjokoladeplate fra Taxfree.

* En passasjer nektet plent å samarbeide, og sa: «Me no speak any English».

* En passasjer slang like greit to par bukser om halsen, og sa det var et denim-skjerf.

* En passasjer nektet å sende håndbagasjen sin fordi den inneholdt «skjør antikk keramikk».

* En passasjer hadde på seg to dresser oppå hverandre.

* En passasjer sa han hadde overskredet kredittgrensen på kortet sitt, og rett og slett ikke hadde penger.

* En passasjer hadde på seg to vinterjakker og knyttet tre gensere rundt livet.

Les også:
Gigantisk ordresmell i Brasil
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.