Storebrand kutter fastrentene med inntil 0,31 prosentpoeng. Renten på fastrentelån med 20 års bindingstid settes ned til 3,49 posent fra 3,80 prosent.

Ny nominell fastrente for alle kunder blir 1,95 prosent for binding i 3 år, 2,25 prosent for 5 år, 2,89 prosent for 10 år og 3,49 prosent for 20 år. De nye fastrentene gjelder fra og med 10. mars, fremgår det av en melding fra banken onsdag.

- Den flytende renten vil neppe forandre seg vesentlig på kort sikt - og det vil gjerne ikke familieøkonomien heller. Hovedargumentet for å binde renten er langsiktig forutsigbarhet, og da anbefaler vi å binde for en lengre periode, fortrinnsvis 5, 10 eller 20 år, sier kommunikasjonssjef Bjørn Erik Sættem i Storebrand i en kommentar.

Les også: DNB kutter fastrenten

Sier nei til flere kunder  

Slik kan du skaffe deg gullkort for resten av livet

Se DNtv: - Man begynner å få en viss tiltro til at vi har sett bunnen i oljemarkedet for denne gang
- Man begynner å få en viss tiltro til at vi har sett bunnen i oljemarkedet for denne gang
DNs kommentator Bård Bjerkholt om oljeprisen og norsk økonomi
02:15
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.