Panama Papers-avsløringene er viktige, mener statsminister Erna Solberg.

– Avsløringene til Aftenposten er viktige. Forhåpentligvis kan de bidra positivt i arbeidet til regjeringen med å bekjempe internasjonal skatteunndragelse og omgåelse av skatteregler, sier Solberg i en kommentar til NTB.

Les også: Siv Jensen: Glad DNB varsler at de har ryddet opp

– Dette arbeidet er viktig fordi vår offentlige velferd er avhengig av at personer og bedrifter i Norge betaler skatt til Norge, legger hun til.

Aftenposten er det eneste mediet i Norge som har fått tilgang til en enorm mengde lekkede dokumenter fra det panamabaserte advokatfirmaet Mossack Fonseca.

Dokumentene inneholder blant annet opplysninger om nordmenn som har fått hjelp av DNBs datterselskap i Luxembourg til å opprette selskaper på Seychellene.

Følg markedet på DN Investor

Les også: 
Skatteprofessor: – Innsyn i skatteparadiser er ikke nok

Islands statsminister: – Vil ikke gå av

Putin: Panama-dokumentene er laget for å sverte oss

Kobles til brasiliansk skandale  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Dette er vårens sykkeltrender
Her er sesongens nyheter på terreng og landevei.
03:11
Publisert: