Flypersonnelselskapet OSM Aviation har inngått en treårig kollektivavtale med de britiske pilotenes fagforening, BALPA, ifølge en melding onsdag.

Pilotene som er omfattet av avtalen flyr i dag for Norwegian i Storbritannia. Norwegian er OSM Aviations største kunde, og flyselskapet er også storaksjonær i selskapet.

- Etter flere dager med forhandlinger, er det hyggelig å kunne bekrefte at BALPAs medlemmer med base på London Gatwick lufthavn med overveldende flertall stemte ja til en treårig avtale som inkluderer årlige lønnsøkninger, sier BALPA-representant Terry Brandon i meldingen.

Han legger til at avtalen tilrettelegger både tematisk og strukturelt for et samarbeid med OSM Aviation og flyselskapet om blant annet turnusordninger.

OSM Aviation har foreløpig 100 piloter som er ansatt i det britiske datterselskapet. De fleste av disse flyr for Norwegian.

Avtalen med BALPA er gjort med OSM-virksomheten OSM Aviation UK Ltd.

Les også: - Lett å miste grep om retningen i en verden med negative renter

Avslører skrekktall fra Ericsson

Gransker tips om at DNBs Vipps-konsulenter arbeider 14-16 timer hver dag

Traff blink med boliggambling dnPlus  (+)

Lån pengene dere trenger før britene stemmer om EU dnPlus (+)

Angriper Statoils makt dnPlus  (+)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Her er de beste taxfreekjøpene
Ut og reise i sommer? Her er de ti beste kjøpene på flyplassens taxfree.
05:26
Publisert:

Hva er sannsynligheten for at Storbritannia går ut av EU?
DNs kommentator Bård Bjerkholt snakker om hva som kommer til å skje med britisk økonomi dersom de går ut av EU.
04:00
Publisert: