TDN Finans' presseklipp:

ÅRETS STØRSTE EIENDOMSHANDEL.
Amerikanske Madison selger Statoil-kontoret på Fornebu for nesten fire milliarder kroner og trekker seg dermed helt ut av Norge. Et syndikat satt opp av Arctic Securities kjøper eiendommen, som har årlige leieinntekter på om lag 210 millioner kroner. (FA side 10-11)

DANSKENE UTE AV FJELLFIASKO.
Til tross for gjeld på 368 millioner kroner, 90 usolgte leiligheter og et hotell som aldri gikk med overskudd, klarte Danske Bank å kvitte seg med fiaskoinvesteringen Estatia Resort Norefjell på Norefjell. Banken vil ikke si noe om salgsprisen. (DN side 8-9)

STYGG SMELL FOR FEARNLEY SECURITIES.
Meglerhuset Fearnley Securities gikk med kjempeunderskudd i 2015 og ser heller ikke lyst på fremtiden. -2015 var et veldig krevende år, det ble knapt nok gjennomført en eneste emisjon innenfor våre to kjerneområder som er offshore og shipping, sier styreleder Jon-Aksel Torgersen. (DN side 9)

DET VERSTE LIGGER FORAN OSS.
Sturla Henriksen i Rederiforbundet advarer mot at det verste fortsatt ligger foran offshorerederiene. Kreditorene har gitt Farstad Shipping et pusterom på tre måneder der selskapet slipper å betale avdrag. Farstad-sjef Karl-Johan Bakken ønsker ikke å kommentere hvorvidt selskapet ville ha vært istand til å betale de aktuelle avdragene dersom avtalen om stillstand ikke hadde kommet på plass. (DN side 12-13)

SER LANGVARIG BREXIT-EFFEKT.
- Brexit vil henge over oss en stund til, spår forvalter Olav Chen i Storebrand. Allerede i mai reduserte han eksponeringen mot europeiske aksjer. Han anbefaler kjøp av Weifa, Scatec Solar, Borregaard, Bouvet, Napatech og Data Respons. (FA side 28-29)

KJØPTE 3.500 FRIDAGER FRA PILOTER IFJOR. Pilotforeningen mener fjorårets tall om 3500 kjøpte fridager viser at Norwegian har for få faste piloter. Flyselskapet mener på sin side de har nok. (VG.no)

NORWEGIAN VIL IKKE LOVE ERSTATNING TIL ALLE ETTER FLYKAOSET. Flykaoset i helgen kan komme til å koste Bjørn Kjos og Norwegian 17 millioner kroner, ifølge Aftenpostens beregninger basert på EUs satser. I tillegg til standardkompensasjonen for innstilte fly kommer utgifter til hotell, mat og eventuelle erstatninger som rammede passasjerer måtte sette fram for bl.a. tapt feriehus, hotell og utgifter til leiebil. Selskapet vil imidlertid ikke garantere at alle vil få erstatning. (Aftenposten.no)

SVAKESTE AP-MÅLING PÅ TO ÅR. Det er flertall for de fire samarbeidspartiene på borgerlig side på målingen TNS Gallup har laget for TV 2 i juli. Arbeiderpartiet er den store taperen med en tilbakegang på hele 2,7 prosentpoeng til 32,2 prosent, den laveste oppslutningen siden 2013. (TV2.no)

Les også: Blir student - får 1,9 mill. i lønn

Norwegian kjøpte 3500 fridager av pilotene ifjor

  Høyre vil bygge flere små boliger i Oslo

Asia i dag: Høy risiko for væpnet sammenstøt

Se DNtv:
Tre myter om elsykkel
Anders Ølstørn, daglig leder på Birk Sport i Tønsberg, knuser tre myter om elsykkel.
00:47
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.