Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Administrerende direktør Carl Arnet i BW Offshore får utbetalt 17,5 millioner dollar. Foto: BW Offshore
Administrerende direktør Carl Arnet i BW Offshore får utbetalt 17,5 millioner dollar. Foto: BW Offshore les mer

Carl Arnet

Fikk 144 mill. i pensjon

Konsernsjef Carl K. Arnet i BW Offshore trenger ikke å bekymre seg for økonomien som pensjonist.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Konsernssjef Carl Krogh Arnet i BW Offshore fikk utbetalt 144 millioner kroner (17,5 millioner dollar) i en engangssum som en del av sin pensjon.

Det opplyser Offshore-rederiet i sitt andrekvartalsresultat. Arnet har en pensjonsordning der han er garantert 66 prosent av sin årslønn fra 60 års alder. Arnet ble 60 år i mai i år. Han er norsk statsborger men utvandret fra Norge i 2010.

Engangssum

- Styret har besluttet at den fremtidige pensjonsplanen, rundt 17,5 millioner dollar, skal bli betalt ut i en engangssum som en fullstendig og endelig utbetaling av alle rettigheter under pensjonsplanen, skriver BW Offshore i sin kvartalsrapport.

Konsernsjef siden 2008

Betalingen fant sted i juli i år. Arnet var mandag ikke tilgjengelig for en kommentar. Finansdirektør Knut Sæthre i BW Offshore har ikke svart på DNs henvendelser. Det har heller ikke Arnets sekretær Hazel Lynne Arnott gjort.

Arnet har vært konsernsjef i BW Offshore siden 1. september 2008. Han har studert på NTNU i Trondheim og har en Master of Business Administraion (MBA) fra Bedriftsøkonomisk Institutt (BI) i Oslo. Han har hatt flere lederstillinger i Norsk Hydro og APL siden 1981.

Næringsliv BW Offshore Carl Krogh Arnet Carl Arnet
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.