Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Administrerende direktør Carl Arnet i BW Offshore får utbetalt 17,5 millioner dollar. Foto: BW Offshore
Administrerende direktør Carl Arnet i BW Offshore får utbetalt 17,5 millioner dollar. Foto: BW Offshore les mer

Carl Arnet

Fikk 144 mill. i pensjon

Konsernsjef Carl K. Arnet i BW Offshore trenger ikke å bekymre seg for økonomien som pensjonist.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Konsernssjef Carl Krogh Arnet i BW Offshore fikk utbetalt 144 millioner kroner (17,5 millioner dollar) i en engangssum som en del av sin pensjon.

Det opplyser Offshore-rederiet i sitt andrekvartalsresultat. Arnet har en pensjonsordning der han er garantert 66 prosent av sin årslønn fra 60 års alder. Arnet ble 60 år i mai i år. Han er norsk statsborger men utvandret fra Norge i 2010.

Engangssum

- Styret har besluttet at den fremtidige pensjonsplanen, rundt 17,5 millioner dollar, skal bli betalt ut i en engangssum som en fullstendig og endelig utbetaling av alle rettigheter under pensjonsplanen, skriver BW Offshore i sin kvartalsrapport.

Konsernsjef siden 2008

Betalingen fant sted i juli i år. Arnet var mandag ikke tilgjengelig for en kommentar. Finansdirektør Knut Sæthre i BW Offshore har ikke svart på DNs henvendelser. Det har heller ikke Arnets sekretær Hazel Lynne Arnott gjort.

Arnet har vært konsernsjef i BW Offshore siden 1. september 2008. Han har studert på NTNU i Trondheim og har en Master of Business Administraion (MBA) fra Bedriftsøkonomisk Institutt (BI) i Oslo. Han har hatt flere lederstillinger i Norsk Hydro og APL siden 1981.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Næringsliv BW Offshore Carl Krogh Arnet Carl Arnet
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.