Tidligere LO-leder Gerd-Liv Valla mener Trond Giske vil passe godt som partisekretær i Arbeiderpartiet. Han er grunnleggende radikal og flink, mener Valla.

Valla ledet i sin tid valgkomiteen som i 2002 utpekte Jens Stoltenberg til partileder i Ap. Nå mener Valla det er på tide å la venstresiden i Ap styre partiet videre.

– Trond Giske er i sin grunnholdning radikal, og han har gjort en imponerende jobb i Aps valgkamper i Trøndelag. Han vil gjøre en fremragende jobb med å lede partiorganisasjonen, sier Valla til Klassekampen.

– Trond er flink til å snakke, til å tenke og å skrive. Han får med seg folk, en egenskap som er helt nødvendig når du skal lede partiorganisasjonen, sier hun videre.

Valla mener han vil passe utmerket som partisekretær, en posisjon som innebærer styring av partiorganisasjonen og med hovedansvar for partiets valgkamper. I dag er dette en rolle som Raymond Johansen har. Valla mener partisekretærstillingen kan bli ledig hvis Johansen fremmes som Oslos frontkandidat til valget.

Les også:  Ap forbereder seg på tiden etter Jens


Valla vil ha omkamp om sekstimersdagen

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.