Tajik, Jette Christensen og Anniken Huitfeldt er kandidater til å etterfølge Helga Pedersen i tospann med Giske når nye nestledere skal velges på Ap-landsmøtet 16.-19. april.

Tajik har vært holdt frem som favoritt en stund. Nå har enda flere fylkeslag stilt seg bak 31-åringen, ifølge Avisenes Nyhetsbyrå. Oslo, Telemark og Buskerud har uttalt sin støtte offentlig. I tillegg skal begge Agder-fylkene, Rogaland og Nord-Norge være på Tajiks side.

Christensen ligger an til å få store deler av Vestlandet bak seg - og er ifølge ANB fortsatt å regne som en reell utfordrer. Det synes i hvert fall klart at Christensen blir å finne i det nye sentralstyret.

Som ny partisekretær etter Raymond Johansen kommer valgkomiteen til å innstille på Kjersti Stenseng fra Oppland. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.