En tidligere Frp-leder fra Rogaland er beskyldt for å ha forgrepet seg mot en kvinne to ganger, første gang da hun var 13 år.

Dette frem i ankesaken der mannen er beskyldt for sovevoldtekt av en 21-årig mann i 2009.

Ankesaken mot den tidligere Frp-lederen har pågått hele uken. Etter planen skulle den avsluttes fredag, melder Stavanger Aftenblad.

Så kom de nye opplysningene inn. I tillegg til den fornærmede i den pågående straffesaken, skal også en ung jente ha blitt utsatt for overgrep fra tiltalte:

– Den fornærmede kvinnen ble avhørt i går. Hun sier at hun i en alder av 13 år ble utsatt for et seksuelt overgrep av tiltalte. Også i 2008 skal hun ha blitt utsatt for overgrep, sier Elisabeth Rød, som er bistandsadvokat for fornærmede i den pågående saken.

– Min klient stiller seg fullstendig avvisende til disse påstandene, sier forsvarer Brynjar Meling.

På bakgrunn av de nye opplysningene blir saken utsatt.

 

Les også: Eks-sentralbanksjefens råd: To forhold vil avsløre hvor godt det vil gå med norsk økonomi

Han går på skolen med verdens beste rykte

Asia i dag: Kina hamstrer råvarer på billigsalg

Finnene jobber for lite og tjener for mye  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.