Økonomiaviser i Aten skriver at IMF ønsker å få klarlagt under hvilke vilkår samtalene vil finne sted og har insistert på å foreta kontroller i henhold til sin egen agenda, atskilt fra europeiske delegasjoner.

Representanter for Hellas' kreditorer skal fredag samles i Aten for å innlede forhandlingene om en tredje lånepakke, men IMF blir nå forsinket, ifølge greske medier.

IMF sier at Hellas' statsgjeld må omstruktureres dersom låneprogrammet skal ha sjanse til å lykkes, men de europeiske kreditorene har ikke gitt noen løfter så langt.

Den europeiske delegasjonen til Aten inkluderer representanter fra EU, eurosonens krisefond ESM og Den europeiske sentralbanken (ESB).

Hellas skal forhandle med kreditorene om en treårig lånepakke på inntil 86 milliarder euro.

Les også:

Trekker seg fra medieselskap

Asia i dag: Pessimismen sprer seg i Kina

- Finanspolitikken i Europa har vært aldeles katastrofal

DNtv:

DNs bilanmelder: «Hvis du er villig til å ofre prestisjen,  fremstår dette som et godt kjøp. Selv om det er en Kia til 700.000»

Her er en premium-suv uten premium prislapp
Storsuv-en Kia Sportage gir deg faktisk mye bil for pengene.
01:56
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.