Flydelen ankom Paris lørdag morgen etter å ha blitt sendt fra øya Reunion, bekrefter flyplassen Orly. Den to meter lange vrakdelen skal fraktes til et laboratorium nær Toulouse sørvest i Frankrike.

Boeing sender et teknisk team til Frankrike for å bistå i analyseringen av delen som ble funnet på Reunion, sier den amerikanske flygiganten i en pressemelding.

- Vårt mål, sammen med hele den globale luftfartsindustrien, er ikke bare å finne flyet, men å kartlegge hva som skjedde og hvorfor, uttaler Boeing.

Selskapet ga ikke ytterligere kommentarer og ville ikke si hvor mange personer det sender til Frankrike.

Undersøkelsene av vrakdelen vil starte først onsdag, sammen med granskingen av en koffert som ble funnet i nærheten.

Fredag meldte malaysiske myndigheter at et nummer på vrakdelen, bekrefter at den stammer fra samme flytype som det som forsvant i mars i fjor.

Malaysia Airlines-flygingen MH370 var på vei fra Kuala Lumpur til Beijing med 239 personer om bord da den forsvant i mars ifjor.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.